سوخت جت هفتگی | محتوای اختصاصی و مدت دار فقط برای اعضای ویژه
لطفا دقت کنید : پس از یک هفته محتوای این صفحه غیرقابل دسترس خواهد بود. لطفا در طول یک هفته آنها را حتما دانلود کنید.
عیدی ویژه سال 1397
برای کاربران ویژه پروژه سوخت جت
به رسم ادب، هرسال تیم پروژه سوخت جت برای تمامی کاربران ویژه وبسایت یک عیدی آموزشی و کاربردی آماده میکند؛ امسال هم طبق رسوم برای شما کاربران دوست داشتنی عیدی ویژهای آماده کردیم که پکیج کامل از تمامی پیشنهاد ویژههای هفتگی یکجا برای دانلود است.
پیشنهاد ویژه هفتگی – یا محتوای آموزشی که به صورت موقت و فقط برای یک هفته بر روی وبسایت قرار میگیرند، امسال برای اولین شروع شد و با استقبال خوبی از طرف شما عزیزان برخوردار شد.
با توجه به اینکه این کلیپهای آموزشی هرکدام اهمیت خاص خودش را دارد و بارها از نظر تیم مدیریت محتوای پروژه سوخت جت بررسی شدند، از دست دادن این عیدی اصلا توصیه نمیشود !
6 کلیپ آموزشی و انگیزشی
عیدی امسال پروژه سوخت جت
با توجه به اینکه قبلا توضیحات مربوط به هر کلیپ داده شده، با کلیک کردن بر روی عنوان هرکدام از کلیپهای زیر میتوانید به قسمت توضیحات مربوطه مراجعه کنید :
- کلیپ برنامهریزی ضمیرناخودآگاه از باب پراکتور
- کلیپ نظریه بازیها به زبان ساده
- کلیپ چطور شغل رضایتبخش پیدا کنیم
- کلیپ چطور در کمتر از سه سال میلیاردر شویم
- کلیپ چهار اصل اد لتیمور
- کلیپ هنر شروع از گای کاوازاکی
- کلیپ جادوی تصویرسازی ذهنی
** توجه داشته باشید **
فقط تا آخرین روز سال 96 فرصت برای دانلود این کلیپ وجود دارد
کلیپ شماره یک
«فیلم آموزشی برنامهریزی ضمیرناخودآگاه»
چقدر شرایط زیر برای شما آشناست :
- آیا هرکاری برای افزایش درآمدتان انجام میدهید، بی تاثیر است؟
- آیا هرکاری برای بهبود روابطتان انجام میدهید، بی نتیجه است؟
- آیا خیلی زود به زود مریض میشوید و با اینکه خیلی قرص و دارو مصرف میکنید، اما همچنان اکثر اوقات بیمار هستید؟
این موارد رایجترین مثالها از پارادایم ذهنی هستند که برای اولین بار باب پراکتور آنرا مطرح کرد و توضیح داد :
شما نمیتوانید با تغییر «معلول» در زندگی «علت» را تغییر دهید.
» پارادایم ذهنی چیست؟
باب پراکتور با تحقیقات و مطالعه بیش از 1000 جلد کتاب موفقیت شخصی و روانشناسی، متوجه موضوع جالبی شد : در زندگی انسانها، در تمام عرصهها، یک سناریوی ثابت همیشه تکرار میشود.
برای مثال :
- در ماههای مشخصی از سال مریض میشوید
- درآمد شما یک سقف مشخص دارد که اگر آنرا رد کنید، با خرجهای بیشتر باز برمیگردید به آن حد مشخص
- دوستهایی که از زندگی شما بیرون میروند، معمولا با یک سناریوی مشابه شما را ترک میکنند
- شما اگر دوستهای جدیدی پیدا میکنید، معمولا با یک سناریوی مشابه با آنها دوست میشوید
- روابط خانوادگی شما، اغلب یک سناریوی تکراری مشابه روابط والدینتان است
- و …
این سناریوها و روند فکری تکراری که نتایج مشخص و از قبل قابل پیشبینی دارند را پارادام میگویند.
پارادایم، الگوی ذهنی است که شما را به یک سری نتایج مشخص هدایت میکند.
» باب پراکتور و پارادایم ذهن

باب برای اولین بار دست به تحقیق جالبی زد و برای اولین بار با به تصویر کشیدن ذهن انسان موفق شد نشان بدهد چطور یک فکر، تبدیل به نتیجه در دنیای واقعی میشود.
و همینطور برای اولین بار نشان داد بدون تغییر پارادایم ذهنی، نتایج زندگی شما تغییر نمیکنند !
برای مثال،
- شما هرچقدر هم تلاش کنید، سخت کار کنید و صرفه جویی کنید، تا زمانی که پارادایم ذهنیتان را تغییر نداده باشید، ثروتمند نخواهید شد.
- شما هرچقدر هم ورزش کنید، رژیم بگیرید و قرصهای لاغری مصرف کنید، تا زمانی که پارادایم ذهنیتان را تغییر نداده باشید، لاغر نخواهید شد.
- شما هرچقدر هم برای همسرتان غذاهای خوشمزه درست کنید و محبت کنید، تا زمانی که پارادایم ذهنی تان تغییر نکرده باشد، روابط شما بهتر نخواهد شد.
باب پراکتور جمله تاریخی دارد که میگوید :
برای همین است که میبیند در زندگی :
- عدهای با تلاش و فعالیت کمتر از شما ثروت بیشتری بدست می آورند
- بعضی از دوستانتان حتی با پرخوری زیاد هم چاق نمیشوند
- بعضیها وارد هر رابطهای میشوند، حتی با بداخلاقترین افراد، رابطه خوب و ماندگاری دارند
پیشنهاد ویژه این هفته فیلم فوق العاده مفید و آموزشی از باب پراکتور است که قرار است به شما آموزش بدهد چطور پارادایم ذهنی تان را بتوانید کشف کنید (۱) و سپس تغییر دهید (۲) به راحتی و چند تکنیک ساده.
کلیپ شماره دو
«نظریه بازی ها»
در یک فیلم آموزشی به زبان دزدان دریایی
تاحالا احتمال اسم «نظریه بازی ها» رو شنیدید، اما واقعا این پدیده شگفت انگیز چیست؟
اگر خیلی ساده و راحت بخواهیم یک توضیح کلی بدهیم، نظریه بازی ها میگوید : چطور بهترین نتیجه را از یک رقابت با رقیب های هوشمند ببریم؟
» نظریه بازی ها از کجا آمده؟
یک ریاضیدان فرانسوی به نام اِمیل بُرِل، درسال 1921 برای نخستین بار به مطالعهٔ تعدادی از بازیهای رایج در قمارخانهها پرداخت و چند مقاله در موردِ آنها نوشت. او در این مقالهها بر قابل پیشبینی بودنِ نتایجِ این نوع بازیها از راههای منطقی، تأکید کرده بود.
گرچه بُرِل نخستین کسی بود که به طور جدی به موضوع بازیها پرداخت اما به دلیلِ آنکه تلاشِ پیگیرانهای برای گسترش و توسعهٔ ایدههای خود انجام نداد، بسیاری از مورخین ایجاد نظریهٔ بازی را نه به او بلکه به جان فون نویمان ریاضیدان مجارستانی نسبت دادهاند.
آنچه نویمان را به گسترشِ نظریهٔ بازی ترغیب کرد، توجه ویژهٔ او به یک بازی با ورق بود !
او دریافته بود که نتیجهٔ این بازی صرفاً با تئوریِ احتمالات تعیین نمیشود. او شیوهٔ بلوف زدن در این بازی را فرمولبندی کرد. بلوف زدن در بازی به معنای راه کاری برای فریب دادنِ دیگر بازیکنان و پنهان کردنِ اطلاعات از آنها میباشد.

در سال ۱۹۴۴ او به همراهِ اسکار مونگسترن که اقتصاددانی اتریشی بود، کتابِ «نظریه بازیها و رفتار اقتصادی» را نوشتند. اگر چه این کتاب صرفاً به منظور کاربردهای اقتصادی نوشته شده بود، اما کاربردهای آن در روانشناسی، جامعهشناسی، سیاست، جنگ، بازیهای تفریحی و بسیاری زمینههای دیگر نیز به زودی آشکار شد.
فون نویمان بر پایهٔ راهبردهای موجود در یک بازی ویژه شبیه شطرنج توانست کُنشهای میانِ دو کشورِ ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی را در خلال جنگ سرد با در نظر گرفتن آنها به عنوانِ دو بازیکن در یک بازی مجموع صفر، مدلسازی کند.

از آن پس پیشرفتِ این دانش با سرعتِ بیشتری در زمینههای مختلف پی گرفته شد و از جمله در دههٔ 1970 به طور چشمگیری در زیستشناسی برای توضیحِ پدیدههای زیستی به کار گرفته شد.
در سال ۱۹۹۴ جان فوربز نش به همراهِ جان هارسانی و راینهارد سیلتن به خاطر مطالعات خلاقانه خود در زمینهٔ نظریهٔ بازی، برندهٔ جایزه نوبل اقتصاد شدند.
در سالهای پس از آن نیز بسیاری از برندگانِ جایزهٔ نوبل اقتصاد از میانِ متخصصینِ نظریهٔ بازی انتخاب شدند. آخرینِ آنها، ژان تیرول فرانسوی است که در سال ۲۰۱۴ این جایزه را کسب کرد…
این هفته برای شما آموزش نظریه بازی ها را به به زبان ساده در قالب یک معمای مشهور به نام «معمای دزدان دریایی» آماده کرده ایم که میتوانید در این فیلم،
- ابتدا راجع به این معما فکر کنید
- تمام پاسخ های احتمالی تان را بدهید و راجع بهش فکر کنید
- بهترین پاسخ را ببینید
- و یادبگیرید چطور بهترین پاسخ کشف شده
- در آینده در تصمیم های مهم تان از این روش استفاده کنید
نظریه بازی ها به شدت به شما کمک میکند در زندگی، در شرایطی که رقیب های هوشمندی دارید بهترین تصمیم را با بیشترین سودآوری بگیرید… توصیه میشود این کلیپ آموزشی را به هیچ عنوان از دست ندید !
کلیپ شماره سه
«چطور شغل رضایتبخش پیدا کنیم؟»
رضایتبخش… درست خواندید !
اینجا صحبتی از شغل پردرآمد یا شغل با ابهت نشده، بلکه شغل رضایتبخش است که میتواند برای شما از جهنم، بهشتی ایجاد کند که نتوانید آنرا حتی در خوابتان تصور کنید !
» چرا شغل شما مهم است…
اگر شما روزانه 8 ساعت کار کنید و 6 الی 8 ساعت هم در خواب باشید، تقریبا در 30% عمرتان را در سرِ کار سپری کرده اید. اگر 60 سال سن داشته باشید، حدود 20 سال را فقط کار کردید !
حال سوال ایجاست : چقدر این 20 سال را خوب زندگی کردید؟
باور رایج و اشتباهی در بین اکثر مردم جامعه وجود دارد که تصور میکنند تا زمانی که سرکارشان هستند، نمیتوانند از زندگی لذت ببرند و فقط زمانی که کارشان تمام شد، زندگی شان شروع میشود.
استیو جابز میگوید :
«مهم نیست چقدر دنبال شغل مورد علاقهتان گشتهاید، تا زمانی که آنرا پیدا نکردید، به گشتنتان ادامه دهید.»
این باور سمی و مهلک است.
این باور شما محدود میکند و به صورت جدی یک سوم از عمرتان را به هدر میدهد.
درحالی که اگر نگاهی به زندگی اکثر مردم موفق دنیا بیاندازید، متوجه میشود آنها نه تنها زمانی که مشغول تفریح هستند، بلکه زمانی که مشغول به کار هستند هم از کارشان لذت میبرند… آنها شغلی را انتخاب کرده اند که از آن رضایت کامل دارند شغل این افراد برایشان رضایتبخش است.
تا به اینجا موضوع بسیار جذاب است؛ اما چطور شغل رضایتبخش پیدا کنیم؟
این هفته در پروژه سوخت جت، پیشنهاد ویژهای برای شما داریم، کلیپ کوتاهی که به شما میگوید چطور شغل رضایتبخشی داشته باشید؟ چطور شغلی انتخاب کنید تا هم از زندگی و هم از کارتان لذت ببرید؟
کلیپ شماره چهار
«چطور در کمتر از سه سال میلیاردر شوید؟»
میلیاردر یا ثروتمند شدن، یک راز یا جادوی پنهان نیست. افراد میلیاردر هم مانند من و شما انسان هستند و از استعداد و نبوغ خاص یا خارق العاده ای بهره مند نیستند. خیلی از آنها حتی در دوران مدرسه هم دست کم گرفته شده اند، بعضی از آنها نتوانستند مدرسه شان را به اتمام برسانند و بعضی دیگر از چند شغل اخراج شدند…
فقط یک فرق مهم بین آنها و افراد فقیر وجود دارد : افراد ثروتمند، فرمول ثروت آفرینی را یادگرفته اند !
آنها دیگر میدانند چطور پول تولید کنند و این روند را گسترش بدهند؛ کافیست شما هم فرمول ثروت آفرینی را یادبگیرید تا ببینید ثروتمند شدن چقدر ساده و راحت است.
کلیپ شماره پنج
با چهار اصل «اِد لاتیمور»
از زندگی تان یک شاهکار واقعی بسازید
وقتی نامش را در گوگل جستجو میکنید وبسایت شخصی اش اولین نتیجه جستجو می آید که در آن یک صفحه سیاه با چند خط نوشته وجود دارد که وقتی آنرا میخوانید خیلی مشتاق میشوید تا بیشتر از اِد لاتیمور بدانید…
در وبسایتش نوشته «اسم من اِد لاتیمور است؛ من نویسنده، دانشجوی فیزیک و بوکسور حرفه ای سنگین وزن هستم. آیا میخواهید یک نگرش برنده داشته باشی؟ پس ایمیلت را وارد کن»
اِد لاتیمور کیست؟
جوان سیاهپوستی که قهرمان بوکس سنگین وزن جهان شده، دانشجو فیزیک و الکترونیک است، شطرنج باز با استعداد و یک شاعر… شاید بپرسید چطور این همه موفقیت یکجا ممکن است؟
در این کلیپ کوتاه اد به شما توضیح میدهد چطور وقتی هیچ چیزی نداشت، هیچکس به او ایمان نداشت و وقتی زندگی اش را به بطالت میگذراند تصمیم گرفت تا از زندگی اش یک شاهکار بسازد. اِد لاتیمور چهار اصل بنیادی برای ساختن زندگی باشکوه کشف کرده است.
این چهار اصل را کافیست رعایت کنید تا در مدت کوتاهی از زندگی تان یک شاهکار بسازید؛
مهم نیست چقدر استعداد، سرمایه، موقعیت اجتماعی یا امکانات در اختیارتان هست… تنها چیزی که مهم است رعایت این چهار اصل از اصول ذهنی اد لاتیمور است.
کلیپ شماره شش
«جادوی تصویرسازی ذهنی»
این کلیپ بسیار زیبا و دیدنی ترکیبی از سخنرانیهای افراد فوق موفقی مثل مایکل جردن، اسطوره دنیای بسکتبال و جردن بلفورت معروف به گرگ وال استریت درباره چشمانداز و اهمیت آن در زندگیست،
به علاوه، قسمتی از سخنرانی بسیار انگیزشی لس براون درباره قدرت باورهاست که به شما میگوید چطور تصاویرذهنی شما میتوانند به خلق بهترین خروجی از شرایط کمک کنند.
کلیپ شماره شش
«هنر شروع» از گای کاوازاکی
این کلیپ 15 دقیقه از سخنرانی بسیار زیبای گای کاوازاکی، مدیر ارشد اسبق شرکت Apple است برای کارآفرینانی که میخواهند کسب و کارشان را راه اندازی کنند اما نمیدانند چطور؟ از کجا؟ و از چه راهی شروع کنند…
با توجه به اینکه این کلیپ قسمتی از سخنرانی اصلی است که نسخه کامل آن به صورت محصول در فروشگاه سوخت جت قرار دارد، میتوانید برای توضیحات بیشتر درباره این کلیپ به صفحه محصول «هنر شروع» رجوع کنید.