راهنمای مقاله
- طلاق از طرف مرد چیست؟
- شرایط طلاق از طرف مرد
- پرداخت مهریه
- پرداخت نفقه
- پرداخت اجرتالمثل
- پرداخت نحله
- پرداخت دارایی شوهر به زن
- مراحل طلاق از طرف مرد
- ارائه دادخواست طلاق به دادگاه
- ارجاع به داوری
- دریافت گواهی عدم سازش
- مراجعه به محضر
- نکات مهم در مورد طلاق از طرف مرد
- مشاوره حقوقی در مورد طلاق از طرف مرد به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری
- مزایا بهرهمندی از مشاوره حقوقی مجموعه یاسا
- چرا باید یاسا را انتخاب کنیم؟
- سوالات متداول
- منظور از طلاق از طرف مرد چیست؟
- آیا مرد برای درخواست طلاق باید دلایلی را ارائه کند؟
- طلاق از طرف مرد چه شرایطی دارد؟
- آیا ارجاع به امر داوری جزو مراحل اصلی طلاق از طرف مرد است؟
- شرایط طلاق از طرف مرد
از دیدگاه قانون مدنی، مرد می تواند همسر خود را طلاق دهد که البته شرایطی در این زمینه وجود دارد. این که گفته شد، مرد میتواند هر موقع که اراده کند، همسر خود را طلاق دهد، از لحاظ قانونی، چندان مورد تایید نیست.
از آن جهت که در روابط زوجیت، مرد برای طلاق حق مستقیم دارد اما باید در این زمینه، تکلیف حق و حقوق قانونی زن مشخص شود.
در واقع بدون پرداخت حقوق زوجه، امکان صدور درخواست طلاق از طرف مرد وجود ندارد. حقوقی مانند نفقه، مهریه، اجرتالمثل و غیره که به واسطه عقد ازدواج برای زوجه ایجاد میشود، مسئولیت پرداخت آنها، همگی با مرد است.
در این صورت، اگر مرد بخواهد همسر خود را طلاق دهد، باید قبل از آن شرایط پرداخت حقوق او را مشخص نماید. البته این موضوع، در ارتباط با طلاق توافقی نیز مطرح است که زوجین باید تکلیف یک سری از حقوقی که مرتبط با دوران زوجیت بوده است را مشخص کنند.
در طلاق از طرف مرد، قاعدتا زوجه راضی به طلاق نبوده که در اغلب مواقع این موضوع سبب میشود تا بحث به اجرا گذاشتن مهریه مطرح شود.
نوشته های مشابه
- طلاق از دیدگاه اهل سنت و به چه طلاقی طلاق سنت (سنی) گفته می شود؟ ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
- اجرت المثل چیست و نحوه محاسبه و مطالبه آن ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
گفتنی است که بحث طلاق و مهریه، ارتباط چندانی باهم ندارند و زوجه میتواند حتی در زمانی که با زوج به صورت مشترک زندگی میکند نیز تقاضای مهریه کنند.
در هرصورت، زوجه میتواند حتی در شرایطی که طلاق از طرف زوج مطرح شده است نیز از طریق مراجع قانونی، مهریه خود را مطالبه نماید.
طلاق از طرف مرد برخلاف تصورات اشتباهی که در جامعه ما رواج پیدا کرده است، باید روال قانونی آن طی شود تا دادگاه حکم طلاق را صادر کند.
مراحلی مانند مراجعه به مراکز مشاوره، ثبت دادخواست طلاق و ارجاع به امر داوری برای طلاق از طرف مرد در قانون پیشبینی شده است.
مدت زمانی که برای صدور حکم طلاق و ثبت رسمی آن در محضر باید طی شود، حداقل 2 ماه به طول میانجامد. البته مدت زمان ثابتی در قانون برای این نوع طلاق و حتی سایر طلاقها، پیش بینی نشده است.
مرد برای طلاق، نیازی به ارائه دلیل خاصی به دادگاه نمیباشد اما زوجه برای درخواست طلاق باید دلایل موجه و قانونی داشته باشد. طبیعتا کار مردان برای طلاق نسبت به زنان بسیار راحتتر است و این دو مورد قابل مقایسه با هم نیستند.
در صورتی که مرد بدون دلیل موجه، اقدام به ثبت دادخواست طلاق نماید، علاوه بر پرداخت نفقه، مهریه و اجرتالمثل، موظف به پرداخت نحله نیز میباشد.
چنانچه زوجه دلایل منطقی برای درخواست طلاق داشته باشد (مانند رفتار نامناسب زن با مرد و عدم تمکین)، در این صورت به راحتی میتواند همسر خود را طلاق دهد و دادگاه بدون مشکل خاصی، حکم طلاق را صادر میکند.
چنانچه زوج قصد طلاق دادن همسر خود را داشته باشد، باید قبل از ثبت درخواست طلاق در دادگاه، جوانب مختلف این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
بسیاری از آقایان در مورد شرایط طلاق، اطلاعات کافی ندارند و زمانی که دادخواست طلاق به دادگاه میدهند و در جلسات دادرسی حضور پیدا کرده، از مسائل مختلف در این زمینه، اطلاع پیدا میکنند. در این شرایط، بهتر است که به وکیل دادگستری مراجعه کنند یا از مشاوره حقوقی استفاده نمایند.
طلاق از طرف مرد چیست؟
با توجه به این که مرد میتواند همسر خود را بدون ارائه دلایل خاصی، طلاق دهد اما این امر منوط به پرداخت تمام حقوق مالی زن است.
در قانون سابق، مرد به راحتی میتوانست زن خود را طلاق دهد و این موضوع آشفتگی خاصی را در روابط زوجیت ایجاد کرده بود. از این حیث، قوانین طلاق دچار دستخوش تغییراتی شد و دیگر مانند گذشته، امکان صدور حم طلاق به راحتی از طرف دادگاه وجود ندارد.
بحث طلاق از طرف مرد، علاوه بر قانون در شرع مقدس اسلام نیز به آن اشاره شده است. قانونگذار حق طلاق را به شکل مستقیم برای مرد در نظر گرفته است.
ماده 1133 قانون مدنی، صراحتا اعلام میکند که مرد میتواند با رعایت شرایط مقرر در قانون، با مراجعه به دادگاه، تقاضای طلاق همسرش را بکند.
منظور ماده مزبور این است که مرد برای طلاق دادن همسرش، نیازی به ارائه دلیل خاصی نزد دادگاه ندارد. رعایت تشریفات در طلاق از طرف مرد، آن است که مرد باید درخواست خود را از طریق دادخواست طلاق به دادگاه ارائه دهد و همچنین حقوق مالی زن خود را پرداخت نماید.
بنابراین لزومی برای وجود دلایل محکمه پسند در طلاق از طرف مرد وجود ندارد و صرف اراده زوج و تعیین تکلیف حق و حقوق زوجه برای این نوع طلاق کفایت میکند.
طلاق صرفا از طرف مرد نمیباشد بلکه طلاق میتواند از جانب زوجه و همچنین به صورت توافقی نیز انجام شود که برای هرکدام شرایط خاصی در قانون پیش بینی شده است.
در طلاق از طرف مرد، پرواضح است که زن برای جدایی رضایتی ندارد و درخواست طلاق صرفا از طرف زوجه مطرح میشود. در واقع برای دادگاه، اهمیتی ندارد که زوجه در این زمینه رضایتی دارد یا خیر.
اعتراض زن در این مورد نمیتواند مانع از جدایی و درخواست طلاق از جانب مرد شود. حتی اگر زوجه در دادگاه نیز اعتراض خود را بیان کند، مورد استماع قرار نگرفته و حکم طلاق صادر میشود. البته که مرد این اختیار را ندارد تا بدون پرداخت حقوق مالی زن، او را هر زمان که تمایل داشت، طلاق دهد.
شرایط طلاق از طرف مرد
همانطو که گفته شد، طلاق از طرف مرد بدون پرداخت حقوق مالی زوجه امکان پذیر نیست. بین حالتی که مرد برای طلاق دلیل موجهی داشته و در این زمینه دلیل خاصی ندارد، تفاوت میکند.
البته اگر مرد برای طلاق، دلایل قانونی نداشته باشد نیز دادگاه حکم طلاق را صادر میکند. اما وجود دلایل یا عدم آن در شرایط پرداخت حقوق مالی زوجه، تاثیرگذار است.
چنانچه مرد برای طلاق دادن زن، دلایلی مانند عدم تمکین، سوء رفتار زن، اعتیاد شدید زوجه، حبس طولانی مدت برای زن و مواردی از این قبیل را در دادگاه عنوان کند و مورد پذیرش قاضی قرار گیرد، دیگر لازم نیست که مرد برای طلاق جز مهریه خانم، سایر حقوق او را پرداخت کند.
زمانی که درخواست طلاق ثبت میشود، دادگاه ضمن بررسی کلیات دادخواست، به این موضوع میپردازد که مرد برای طلاق، دلایل موجهی دارد یا خیر.
در هر صورت، مرد برای طلاق همسرش بدون دلیل باید شرایط زیر را رعایت کند:
پرداخت مهریه
مهریه یکی از حقوق مالی زوجه در روابط زوجیت محسوب میشود که به واسطه عقد ازدواج ایجاد میگردد. اگر مرد برای طلاق دلایل منطقی داشته باشد یا بدون دلیل خاصی درخواست طلاق دهد، باید مهریه خانم را پرداخت کند.
مرد برای پرداخت مهریه تحت هیچ شرایطی نمیتواند عذر و بهآنهای داشته باشد. در واقع زوج باید در هرصورتی، مهریه همسر خود را پرداخت کند.
در صورتی که مرد توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد، میتواند به دادگاه درخواست اعسار دهد. اگر درخواست وی مورد پذیرش قرار گیرد، پرداخت مهریه به صورت اقساطی تعیین میشود.
چنانچه با درخواست اعسار و اقساطی شدن مهریه، باز هم مرد از پرداختن مهریه خودداری کند، زن میتواند اقدام به شکایت کیفری و درخواست صدور حکم جلب مرد را تقاضا کند.
البته مهریه تا میزان 110 سکه، به صورت عندالمطالبه و مازاد بر آن به شکل عندالاستطاعه است. در واقع زوجه تا میزان 110 سکه میتواند هر موقع که تمایل داشت، مطالبه مهریه نماید و درخواست حکم جلب زوج را نماید.
در مهریه عندالاستطاعه، مرد باید در دادگاه ثابت کند که زوج اموالی دارد و با توجه به تمکن مالی، از پرداخت مهریه خودداری میکند.
در این صورت، اموال مرد برای شناسایی معرفی شده و مراحل توقیف آن انجام میگردد. در نهایت مهریه خانم از اموال توقیفی زوج صورت میگیرد.
بنابراین، طلاق از طرف مرد منوط به پرداخت مهریه خانم است و عدم تعیین تکلیف آن میتواند شرایط را برای صدور گواهی عدم سازش از طرف دادگاه دشوار کند.
پرداخت نفقه
نفقه نیز از دیگر حقوق مالی زوجه است که مسئولیت پرداخت آن برعهده زوج است. مقدار نفقه بر اساس وضعیت زندگی و اجتماعی زوجه تعیین میشود.
قانون، پرداخت نفقه زوجه را برعهده مرد قرار داده است و این امکان برای مرد وجود ندارد تا به دلیل عدم برخورداری از اوضاع مالی مناسب، از پرداخت نفقه همسر اجتناب کند.
تامین مخارج زندگی همسر یا همان نفقه، تا پایان مدت زندگی مشترک برای مرد در نظر گرفته شده است. اما از آن جهت که طلاق از طرف مرد، نوعی طلاق رجعی محسوب میشود، میتواند به مدت سه ماه در صورت پیشمان شدن از درخواست خود، به زوجه رجوع کند.
در واقع تا پایان مدت عده طلاق، مرد باید نفقه خانم را بپردازد و این موضوع تکلیفی است که قانونگذار برای طلاق از طرف مرد در نظر گرفته شده است. همچنین اگر زن حامله باشد، پرداخت نفقه تا پایان مدت زمان حمل برعهده شوهر است.
پرداخت اجرتالمثل
در صورتی که زن بهای کارهایی که در طول دوران زوجیت برای همسر خود انجام داده است را مطالبه کند به آن اجرتالمثل ایام زوجیت گفته میشود.
اجرتالمثل در واقع حقی است که در برابر تکالیف زن در قبال شوهرش در نظر گرفته میشود. زن این اختیار را دارد تا اجرت کارهایی را که در زندگی مشترک هیچگونه تعهد قانونی نسبت به آن ندارد را از شوهر مطالبه کند اما در ازای انجام تکالیف قانونی مستحق دریافت اجرت نخواهد بود.
پرداخت اجرت المثل تحت شرایطی به زن انجام میشود. در واقع برای آن که در طلاق از طرف مرد، اجرتالمثل به زوجه تعلق بگیرد، باید مواردی برای دادگاه محرز شود. این موارد عبارتند از:
- انجام کارهایی که شرعا و قانونا برعهده زن نبوده و صرفا به دستور همسر خود انجام داده است.
- زوجه قصد انجام دادن رایگان این امور را نداشته باشد.
- کارهایی که زن انجام داده است، عرفا دارای مزد باشد.
اجرتالمثل به انجام کارهایی که به لحاظ قانونی برعهده زن نیست، تعلق میگیرد. در واقع زن به واسطه تمکین از شوهر خود نمیتواند مطالبه اجرتالمثل نماید.
اموری مانند سکونت در منزل همسر، رفتار مناسب با همسر، برقراری رابطه زناشویی با همسر در صورت نداشتن عذر شرعی، آراستگی ظاهری و مواردی از این قبیل جزو وظایف قانونی زن محسوب شده و در این زمینه باید از همسر خود تمکین کند.
تمکین قانونی از همسر در زمره برخورداری از اجرتالمثل نیست و امکان مطالبه آن از سوی زوجه وجود ندارد. اجرتالمثل ایام زوجیت صرفا به اموری که جز وظایف قانونی زن نیست مربوط میشود.
بنابراین یکی از شرایط اساسی برای مطالبه اجرتالمثل زندگی مشترک، انجام کارهایی از طرف زوجه که قانونا برعهده آن نمیباشد.
چنانچه این موضوع ثابت شود که زن اموری مانند آشپزی و نظافت منزل را به قصد رایگان در طول دوران زندگی مشترک با همسر انجام داده است، تحت هیچ شرایطی مستحق دریافت اجرتالمثل نخواهد بود.
بنابراین بعد از آن که سه مورد مذکور ثابت شد، دادگاه اقدام به تعیین میزان اجرتالمثل متعلقه به زوجه براساس نظریات کارشناسی مینماید.
پرداخت نحله
به غیر از مهریه، نفقه و اجرتالمثل، حقوق دیگری تحت عنوان نحله در قانون برای زن تعیین شده است. به طور کلی اگر به هر دلیلی، زوجه مستحق دریافت اجرتالمثل نباشد و طلاق از طرف مرد نیز باشد، مبلغی به عنوان نحله تحت شرایطی برای زن در نظر گرفته میشود.
نحله اصطلاحی است که تقریبا در روابط زوجت کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و برای زوجین ممکن است که ناآشنا باشد. اما، نحله حق مالی برای زن و تکلیف قانونی برای مرد است.
نحله در واقع یک بخشش از جانب شوهر بوده و لازم نیست که حتما زوجه بابت آن کاری را انجام داده باشد. در واقع این بخشش، نوعی بلاعوض است.
بحث پرداخت نحله در ارتباط با طلاق از طرف مرد مطرح میشود. بنابراین برای پرداخت نحله، باید شرایط ذیل وجود داشته باشد:
- طلاق از جانب مرد باشد.
- مرد برای درخواست طلاق، دلیل خاصی نداشته باشد.
- اجرتالمثل به زوجه تعلق نگیرد.
در صورت احراز شرایط فوق، دادگاه مبلغی را به عنوان بخشش یا همان نحله بابت سالهای زندگی مشترک برای زن تعیین میکند.
لازم به ذکر است که امکان پرداخت اجرتالمثل یا نحله به صورت همزمان برای زن وجود ندارد. با توجه به این که ممکن است در شرایطی خاص، تعلق گرفتن اجرتالمثل به زوجه امکان پذیر نباشد، قانونگذار نحله را در این زمینه به عنوان حق مالی زوجه در نظر گرفته است.
پرداخت دارایی شوهر به زن
پرداخت نصف دارایی شوهر به زن نیز از جمله شرایطی است که طلاق از طرف مرد بوده و در این زمینه مرد نیز دلیل قانونی برای طلاق نداشته باشد.
پرداخت نصف اموال مرد، جزو شروط دوازده گانه عقد ازدواج است که پرداخت آن منوط به امضاء مرد و درخواست از طرف زن است.
در این صورت، مرد باید نصف اموال خود را که در دوران زناشویی با زوجه به دست آورده را به همسر خود بدهد. البته عین یا عوض مال در این زمینه تفاوتی نمیکند.
مراحل طلاق از طرف مرد
مطابق قانون، مرد برای طلاق دادن همسر خود باید یک سری مراحل را طی کند. تا زمانی که روال قانونی طلاق از جانب زوج به صورت کامل انجام نشود، امکان صدور گواهی عدم سازش وجود ندارد. وجود مراحل نسبتا طولانی برای طلاق آن است که حتیالامکان از تصمیم زوج برای جدایی جلوگیری شود.
اما در هرصورت، مرد برای درخواست طلاق باید مراحل زیر را انجام دهد:
ارائه دادخواست طلاق به دادگاه
در گام نخست، مرد برای طلاق میبایست دادخواستی به دادگاه ارائه دهد. بنابراین مرد باید دادخواست مربوطه را مطابق آیین و تشریفات قانونی تنظیم نماید تا برای رسیدگی به دادگاه خانواده ارجاع داده شود.
بعد از تنظیم دادخواست طلاق، زوجه باید به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه کند و آن را به ثبت برساند.
دادخواست مزبور توسط مدیر دفتر دادگاه بررسی شده و در صورت تکمیل بودن آن، وقت دادرسی را تعیین میکند. در این صورت زمان دادرسی به طرفین ابلاغ می شود. سپس در مهلت مقرر در دادگاه حضور پیدا میکنند.
ارجاع به داوری
به موجب ماده 27 قانون حمایت خانواده، در کلیه موارد درخواست طلاق (به جز طلاق توافقی)، دادگاه باید به منظور ایجاد صلح و سازش موضوع را به داوری ارجاع کند. دادگاه در این موارد باید با توجه به نظر داوران رای صادر و چنانچه آن را نپذیرد، نظریه داوران را با ذکر دلیل رد کند.
پس از صدور قرار ارجاع امر به داوری، هر یک از زوجین مکلفند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ، یک نفر از اقوام خود که متاهل و حداقل سی سال داشته و آشنا به مسائل شرعی و خانوادگی و اجتماعی باشد را به عنوان داور به دادگاه معرفی کنند.
در صورت نبود فرد واجد شرایط در بین اقارب یا عدم دسترسی به آنها یا استنکاف آنان از پذیرش داوری، هر یک از زوجین میتوانند داور خود را از بین افراد واجد صلاحیت دیگر تعیین و معرفی کنند.
در صورت امتناع زوجین از معرفی داور یا عدم توانایی آنان، دادگاه خود یا به درخواست هریک از طرفین اقدام به تعیین داور میکند.
زوجین به دستور دادگاه به داوری ارجاع داده میشوند. کسی که از طرف زن و شوهر به عنوان داور انتخب میشود، باید تمام شرایط لازم را داشته باشد. در واقع طرفین نباید هر شخصی را برای داوری انتخاب کنند، زیرا ممکن است عواقب جبران ناپذیری برای آنها به همراه داشته باشد.
دریافت گواهی عدم سازش
دادگاه خانواده دادخواست طلاق را به صورت کامل بررسی میکند و در صورتی که تشخیص دهد، طرفین باید از هم جدا شده و طلاق بگیرند، گواهی عدم سازش را صادر میکند. گواهی عدم سازش همان حکم دادگاه برای طلاق زوجین میباشد.
مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفتر رسمی ازدواج و طلاق سه ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی شدن رای است.
چنانچه گواهی مذکور ظرف این مهلت تسلیم نشود یا طرفی که آن را به دفتر خانه رسمی طلاق تسلیم کرده است، ظرف سه ماه از تاریخ تسلیم در دفتر خانه حاضر نشود یا مدارک لازم را ارائه نکند، گواهی صادر شده از درجه اعتبار ساقط است.
هرگـاه گواهی عـدم امکان سازش صادر شده بر اساس توافق زوجین به حکم قانون از درجه اعتبار ساقط شود، کلیه توافقاتی که گواهی مذکور بر مبنای آن صادر شده است، ملغی میگردد.
مراجعه به محضر
زوج بعد از آن که گواهی عدم سازش را دریافت کرد، میتواند به دفاتر ازدواج و طلاق یا محضر مراجعه کند و طلاق را به ثبت برساند. تا زمانی که گواهی مزبور از طرف دادگاه صادر نشود، امکان ثبت طلاق تحت هیچ شرایطی وجود ندارد.
در واقع اگر طلاق بدون حکم دادگاه به صورت رسمی ثبت شود، غیر قانونی محسوب شده و هیچ اعتباری ندارد. مطابق قانون حمایت خانواده، ثبت طلاق تنها از طریق حکم دادگاه امکان پذیر است، در غیر این صورت اثر قانونی ندارد.
به موجب ماده 35 قانون حمایت خانواده، هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، در صورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین اخطار میکند تا برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند.
در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه میرسد. فاصله بین ابلاغ اخطاریه و جلسه اجرای صیغه نباید از یک هفته کمتر باشد.
در مواردی که زوج یا زوجه مجهولالمکان باشند، دعوت از شخص مجهولالمکان از طریق نشر آگهی در جراید کثیرالانتشار یا هزینه درخواستکننده به وسیله دفتر خانه به عمل میآید.
مطابق ماده مذکور، اگر طلاق از جانب مرد باشد، عدم حضور زوجه مانعی در ثبت طلاق نیست. به بیان دیگر اگر زوجه در مهلت قانونی در دفتر خانه حضور پیدا نکند، زوج میتواند طلاق را به صورت رسمی به ثبت برساند. درواقع حضور زوجه برای ثبت طلاق الزامی نمیباشد.
نکات مهم در مورد طلاق از طرف مرد
طلاق از طرف مرد، یک سری نکات مهمی دارد که در این بخش به ارائه توضیحات آن میپردازیم.
- طلاق از طرف مرد منوط به پرداخت حقوقی مالی زن است.
- اگر مرد بدون دلیل، همسر خود را طلاق دهد، باید مواردی از این قبیل مهریه، نفقه، اجرتالمثل را پرداخت کند.
- پرداخت نحله در صورتی که طلاق از طرف مرد بوده و دلیل خاصی برای طلاق دادن وجود نداشته باشد و همچنین اجرتالمثل به زوجه تعلق نگیرد، انجام میشود.
- مرد اگر بخواهد همسر خود را طلاق دهد، باید نصف دارایی خود را که در دوران روابط زوجیت به دست آورده را به زن بدهد.
- به لحاظ قانونی اگر بین طرفین رابطه جنسی برقرار نشده باشد و مرد در خواست طلاق کند، زن مستحق دریافت نصف مهریه است.
مشاوره حقوقی در مورد طلاق از طرف مرد به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری
اقامه دعوا طلاق از طرف مرد در مراجع قضایی مستلزم برخورداری از دانش و اطلاعات حقوقی است که اگر مراحل اقامه دعوا طبق اصول و تشریفات مشخص شده در قانون انجام نشود، دادگاهها ترتیب اثر خاصی به دعوا مطروحه نمیدهند.
یکی از روشهایی که میتوان از طریق آن در ارتباط با طلاق از طرف زوج، به اطلاعات حقوقی دست یافت، مشاوره حقوقی است. در واقع از طریق مشاوره حقوقی، میتوان در ارتباط با نحوه و مراحل اقامه دعوا، اطلاعات لازم را دریافت کنید.
بهترین گزینه برای آن که بتوانید به راحتی اقدام به اخذ مشاوره حقوقی نمایید، استفاده از خدمات حقوقی مجموعه یاسا است. مشاورههای حقوقی این مجموعه، به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین ارائه میشود که میتواند برای موکلین مزیتهای فراوانی داشته باشد.
با توجه به این طرح دعوا طلاق از طرف مرد، از طریق مراجع قانونی، کمی زمانبر و نیازمند رعایت یک سری موارد قانونی است و اصول دادرسی مشخص دارد، که بدون بهرهگیری از کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب عملا روند رسیدگی را دشوار میکند.
اخذ وکیل طلاق از طرف مرد میتواند کمک فراوانی به طرفین دعوی کند اما به دلایل گوناگون ممکن است امکان دسترسی به وکیل وجود نداشته باشد. در این شرایط مشاوره حقوقی که به صورت تلفنی، آنلاین و حتی حضوری ارائه میشود را به شما پیشنهاد میکنیم.
مزایا بهرهمندی از مشاوره حقوقی مجموعه یاسا
برای دریافت مشاوره حقوقی در وهله اول جستجو ساده در سایت انجام دهید و با مجموعهها و سامانههای حقوقی گوناگونی آشنا خواهید شد.
اگر تمایل دارید که با وکلا و متخصین حقوقی در ارتباط باشید و از این افراد مشاوره حقوقی دریافت کنید، مجموعه یاسا، یقینا انتخاب قابل قبولی برای شما خواهد بود.
مشاورههای حقوقی مجموعه یاسا، مزیتهای فراوانی دارد که یکی از آنها برخورداری از شرایط مناسب اطلاعات حقوقی است. از طریق مشاوره حقوقی تلفنی این مجموعه، میتوان اطلاعات لازم در مورد نحوه اقامه دعاوی طلاق و همچنین انجام مراحل لازم در این زمینه را کسب کرد.
مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی یاسا، هزینههای بسیار مناسب مشاوره است که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن میتوان اطلاعات حقوقی لازم در مورد مسائل مرتبط با طلاق را کسب کرد.
مجموعه حقوقی یاسا، همواره شرایط و اوضاع مالی موکلین را در نظر دارد و با داشتن کمترین نرخ آماده خدمات رسانی در مورد مشاوره حقوقی تلفنی است.
خوشبختانه افرادی که از مشاوره حقوقی مجموعه ما استفاده کردهاند، از کیفیت و هرینه مشاوره رضایت کافی داشتهاند و همین موضوع سبب شده است که بهترین خدمات و امکانات حقوقی را در اختیار موکلین قرار دهیم.
چرا باید یاسا را انتخاب کنیم؟
مجموعه حقوقی یاسا، با بهره مندی از وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده و سایر مسائل حقوقی است.
همچنین این سامانه علاوه بر ارائه مشاورههای حقوقی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی و نحوه قرارداد نویسی نیز خدمات رسانی نیز میکند.
در هر صورت چنانچه به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و قصد تنظیم شکایت حقوقی در مراجع قضایی و به تبع آن تنظیم دادخواست، شکوائیه و سایر اوراق قضایی را دارید، قبل از هر اقدام حقوقی به سایت یاسا مراجعه کنید و خدمات و امکانات آن بهرهمند شوید.
باتوجه به این که مجموعه یاسا، سابقه چندین ساله در زمینه ارائه خدمات حقوقی دارد و بهترین و مجربترین حقوقدانان کشور در این مجموعه فعالیت میکنند، میتواند مناسبترین گزینه برای انتخاب افراد مختلف برای بهره مندی از امکانات و خدمات حقوقی باشد.
سوالات متداول
منظور از طلاق از طرف مرد چیست؟
طلاق از طرف مرد، یکی از شناخته شدهترین انواع طلاق محسوب میشود که زوج با ارائه دادخواست طلاق و وجود شرایط قانونی از همسر خود جدا میشود.
آیا مرد برای درخواست طلاق باید دلایلی را ارائه کند؟
به لحاظ قانونی، مرد برای درخواست طلاق نیازی به ارائه دلیل ندارد.
طلاق از طرف مرد چه شرایطی دارد؟
طلاق از طرف مرد منوط به پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه است.
آیا ارجاع به امر داوری جزو مراحل اصلی طلاق از طرف مرد است؟
بله طبق قانون حمایت خانواده، یکی از مراحل اصلی طلاق از طرف مرد، ارجاع به امر داوری است.
میانگین امتیازات ۵ از ۵ از مجموع ۱ رای برچسب هاطلاق مرد